Titel

Fotbollsträning för barn födda 2017-2016 i Stockholms innestad

Minibollen riktar sig till alla barn i åldern 3-4 år med träning en gång i veckan året runt för de som vill. Med en variation av lekfulla övningar förbättrar vi barnens motorik och koordination samtidigt som vi stimulerar ett intresse i fotboll. Vi lär även barnen att ta hänsyn till varandra och att fungera i en grupp. Men framförallt ser vi till att de har väldigt roligt!

Läge
Daniela Video Test of the news or event goes here.
Stories
Test again for fotball
Test på gång event 1

Träningsmoment

Klubbtränare

Träningarna leds av engagerade och inspirerande tränare från klubben. Ofta ungdomar som själva har spelat eller fortfarande spelar i NSK.

Arvoderade tränare

Tillsammans med föräldratränare och utbildade yngre tränare har alla våra grupper välutbildade och arvoderade huvudtränare tillsatta av klubben. Allt för att ge spelarna bästa möjliga förutsättningar att utvecklas som individer och spelare.

Årsgruppsansvarig

Dedikerad ledare från klubben som stöttar lagen på plats i samband med träningar och matcher. Tränarnas stöttepelare med gedigen erfarenhet av fotboll och träning.

Supercoach

Tekniskt hjälpmedel till alla tränare med färdiga övningsupplägg, träningsvideor, med mer. Ett professionellt och modernt verktyg som underlättar för tränarna.

Föräldratränare

All verksamhet leds av föräldrar. Ett utmärkt sätt att spendera kvalitetstid med barnen. Stöttning från klubben erbjuds på flera olika vis.

Kombinera med andra sporter

För NSK är allsidig träning viktig för både den fysiska utvecklingen att det livslånga intresset för sporten. Därför möjliggör vi så gott vi kan att alla spelare ska kunna kombinera idrotter långt upp i åldrarna.

Flera träningar i veckan

Träning är möjligt flera gånger i vecka. Anpassas efter varje spelare behov, möjligheter och intresse för att hitta den perfekta balansen.

Träning året runt

Oavsett väder och säsong så kör vi träning. På vintern blir det inomhus, uppvärmda planer, fotbollstält, plogade fotbollsplaner eller andra lämpliga lokaler.

Målvaktsutbildning

Under ledning av klubbens målvaktstränare erbjuder vi regelbundna målvaktsträningar för alla våra målvakter. För att vi vet att alla lag behöver en duktig målvakt.

Målvaktscamp

Särskilda tillfällen öppna för alla spelare som vill utvecklas i sitt målvaktsspel. Riktar sig även till ledare som har en möjlighet att få bättre för målvaktens utveckling och roll.

Motivationsutbildning

Att spelarna upplever en stark motivation och självkänsla är en viktig komponent i deras välmående och utveckling. Genom vår motivationsinspiratör ger vi spelarna rätt stöd för att lyckas.

Tematräning

Utöver den ordinarie verksamheten erbjuds spelarna att vässa sina fotbollskunskaper inom särskilda områden som avslutningar, passningar, skott, osv. under ledning av klubbens eller externa ledare.

Extraträning

Ibland behöver spelare träna lite extra. Kanske för att spelaren är ganska ny till fotbollen eller för att spelaren behöver extra stöd för att ta till sig olika moment. Genom extraträningar ledda av klubbens ledare får spelarna denna möjlighet.

Startpaket

För alla nya spelare ingår ett startpaket i avgiften. Ryggsäck, boll, t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska. Beställs med värdekod från kansliet.

T-shirt

För alla nya spelare ingår en t-shirt i avgiften. Tröjan delas ut på träningen så att alla ser ut som riktiga fotbollsspelare.

Läge

Varje skollov erbjuder vi fotbollsläger under ledning av klubbens arvoderade ledare. Med fokus på glädje och utveckling har vi skapat den ultimata aktiviteten för alla fotbollsälskande barn.

Camper

På våra veckolånga camper på loven kan vi utveckla spelarna maximalt under kort tid. Vi inkluderar många olika moment och experttränare – ibland även från utlandet – för roliga och givande veckor.

Cuper

Följ med laget på cuper för livslånga och oförglömliga minnen med lagkompisarna och möt både nationellt och internationellt motstånd. Missa inte dessa upplevelser.

Träningsläger

Läger tillsammans med hela laget utgör en central del i lagbygget. Stärker gemenskapen och skapar ett utsökt tillfälle att jobba på taktiken och samspelet.

Spela med oss

Call to action text to find a team or find out more

Läge

Läge
Event: May 15 2020
May 14 2020

Daniela Video Test of the news or event goes here.

Läge
Event: April 11 2020
April 5 2020

Test på gång event 2 FEATURE

Resor

Läge
Event: April 11 2020
April 5 2020

Test på gång event 2 FEATURE

Laglistan

The Mareks

lor -
09:45
- Around the corner
Tränare: Lady Football

P05 Fotboll

05:00
- khgjgjhgjhg
Tränare: Mr SMith