Miniboll

Fotbollsträning för barn födda 2017-2016 i Stockholms innestad

Minibollen riktar sig till alla barn i åldern 3-4 år med träning en gång i veckan året runt för de som vill. Med en variation av lekfulla övningar förbättrar vi barnens motorik och koordination samtidigt som vi stimulerar ett intresse i fotboll. Vi lär även barnen att ta hänsyn till varandra och att fungera i en grupp. Men framförallt ser vi till att de har väldigt roligt!

Läge
Daniela Video Test of the news or event goes here.
Stories
Test again for fotball
Test på gång event 1

Träningsmoment

Träning året runt

Oavsett väder och säsong så kör vi träning. På vintern blir det inomhus, uppvärmda planer, fotbollstält, plogade fotbollsplaner eller andra lämpliga lokaler.

T-shirt

För alla nya spelare ingår en t-shirt i avgiften. Tröjan delas ut på träningen så att alla ser ut som riktiga fotbollsspelare.

Klubbtränare

Träningarna leds av engagerade och inspirerande tränare från klubben. Ofta ungdomar som själva har spelat eller fortfarande spelar i NSK.

Kombinera med andra sporter

För NSK är allsidig träning viktig för både den fysiska utvecklingen att det livslånga intresset för sporten. Därför möjliggör vi så gott vi kan att alla spelare ska kunna kombinera idrotter långt upp i åldrarna.

Spela med oss

Call to action text to find a team or find out more

Läge

Läge
Event: May 15 2020
May 14 2020

Daniela Video Test of the news or event goes here.

Resor

Inga resor just nu

Laglistan

The Mareks

lor -
09:45
- Around the corner
Tränare: Lady Football

P05 Fotboll

05:00
- khgjgjhgjhg
Tränare: Mr SMith