Knatteboll

Fotbollsträning för barn födda 2015-2014 i Stockholms innestad

Med all respekt för minibollen så är det i knatteskolan som verksamheten börjar likna fotboll. Träningarna innehåller fler bollövningar och vi ökar tävlingsmomenten för en starkare utveckling. Att spelarna ska bli bättre på att förhålla sig till regler och instruktioner blir en allt viktigare del men det är fortsatt glädjen och leken som står i centrum. Träningarna är fortsatt ledda av klubbens ledare och möjlighet att träna mer än en gång i veckan erbjuds.

Läge
Daniela Video Test of the news or event goes here.
Stories
Test again for fotball
Test på gång event 1

Träningsmoment

Supercoach

Tekniskt hjälpmedel till alla tränare med färdiga övningsupplägg, träningsvideor, med mer. Ett professionellt och modernt verktyg som underlättar för tränarna.

Flera träningar i veckan

Träning är möjligt flera gånger i vecka. Anpassas efter varje spelare behov, möjligheter och intresse för att hitta den perfekta balansen.

Träning året runt

Oavsett väder och säsong så kör vi träning. På vintern blir det inomhus, uppvärmda planer, fotbollstält, plogade fotbollsplaner eller andra lämpliga lokaler.

Startpaket

För alla nya spelare ingår ett startpaket i avgiften. Ryggsäck, boll, t-shirt, shorts, strumpor och vattenflaska. Beställs med värdekod från kansliet.

Klubbtränare

Träningarna leds av engagerade och inspirerande tränare från klubben. Ofta ungdomar som själva har spelat eller fortfarande spelar i NSK.

Kombinera med andra sporter

För NSK är allsidig träning viktig för både den fysiska utvecklingen att det livslånga intresset för sporten. Därför möjliggör vi så gott vi kan att alla spelare ska kunna kombinera idrotter långt upp i åldrarna.

Läge

Varje skollov erbjuder vi fotbollsläger under ledning av klubbens arvoderade ledare. Med fokus på glädje och utveckling har vi skapat den ultimata aktiviteten för alla fotbollsälskande barn.

Spela med oss

Call to action text to find a team or find out more

Läge

Inga läge just nu

Resor

Inga resor just nu

Laglistan

Inga lag just nu